Industriële en professionele LED verlichting, met de kortst mogelijke terugverdientermijn beschikbaar op de markt.

Hebt u ook nog klanten die wachten op uw voorstel om hun verlichting te vervangen? U vindt wellicht ook dat de ondersteuning van een groothandel die alleen maar een lichtstudie en een offerte opstuurt, niet genoeg is.

Wel, wij ook.

watts ON is voor de installateur een echte partner als het over relighting en industriële verlichting gaat. Wij gaan ter plaatse op de werf, meten alles op en zorgen voor een studie en een offerte op maat, inclusief de nodige documenten die uw klant inzicht geeft in de terugverdientermijn.

Nog niet genoeg? Indien gewenst, gaan we met je mee tot bij de klant, voor meer tekst en uitleg en ondersteuning bij de verkoop.

Hoe? Simpel. Bel vandaag nog onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46. Hij legt een afspraak met je vast zodat je kan kennis maken met onze aanpak en onze producten.

Twijfel je nog? Bekijk dan onze projecten en klanten die met ons hebben samengewerkt voor de update van hun verlichting.

Heb je een vraag over onze aanpak en wil je graag meer details vernemen over hoe wij te werk gaan? Stuur dan een mail voor meer info.

watts ON heeft meer dan 20 jaar praktijkervaring in de sector van de verlichting. Voor onze projecten werken wij samen met kwalitatieve Oost-Europese fabrikanten. Op die manier zijn we zeker van een hoge kwaliteit aan uiterst competitieve prijzen. Een overzicht van deze producten kan je vinden via deze link

watts ON gaat aan de slag voor uw klanten. Wij gaan ter plaatse om de situatie correct te kunnen inschatten en de bestaande toestand op te meten. U ontvangt van ons een gekwalificeerde lichtstudie, de nodige technische fiches en commerciële documenten voor u en uw klanten. Wij begeleiden u, indien u dat wil, tot bij de klant om u ook commercieel te ondersteunen.

Tijdens de uitvoering mag u rekenen op onze technische ondersteuning. Na de uitvoering ondersteunen wij bij eventuele subsidie-aanvragen.