Industriële en professionele LED verlichting, met de kortst mogelijke terugverdientermijn beschikbaar op de markt.

Lang geleden dat u naar boven hebt gekeken in uw loods, kantoor of productiehall? Wellicht is uw verlichtingsinstallatie aan een update toe, maar u weet niet waar te beginnen.

Wist je dat naast een belangrijke energiebesparing een update naar LED verlichting ook zorgt voor tevreden medewerkers die met nog meer plezier komen werken en productiever zijn? 

Hoe? Simpel. Bel vandaag nog onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46. Hij legt een afspraak met je vast voor een vrijblijvende analyse en studie van je verlichting.

Twijfel je nog? Bekijk dan onze projecten en klanten die met ons hebben samengewerkt voor de update van hun verlichting.

Heb je een vraag over onze aanpak en wil je graag meer details vernemen over hoe wij te werk gaan? Stuur dan een mail voor meer info.

Bij de opmaak van uw nieuw lichtplan kom ik persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvende analyse van uw bestaande situatie. Hiervoor heb ik een kwartier van uw tijd nodig, om me wat gegevens te bezorgen en mij even rond te leiden.

Ik meet ter plaatse alles op, leg een vervolgafspraak vast en bezorg u aansluitend tijdens deze tweede afspraak een volledige lichtstudie, een inzicht in de kostprijs voor de vernieuwing van uw verlichting én een duidelijk overzicht van de terugverdientermijn van deze investering. 

Meer dan 70% van onze klanten gaat na deze studie over tot een aankoop van nieuwe verlichting. Daarom kunnen we dit studiewerk en deze analyse ook kosteloos aanbieden.

Wil je nog meer weten waarom het zinvol is om over te schakelen op LED verlichting? Download dan u ons E-book.