Zorghotel De Ceder Deinze kiest voor correcte werkplekverlichting

Juli 17, 2020

De Ceder in Deinze is een zorghotel waar je in alle rust verder kan herstellen na een verblijf in het ziekenhuis of als je thuis tijdelijk niet de nodige zorgen kan krijgen. Voor de renovatie van hun kamers en de algemene delen van het hotel rekenden ze op de expertise van watts ON.

 

De kamer van een zorghotel moet immers een aangename en rustgevende plek zijn, maar is tevens een werkplekvoor het verzorgend personeel. De verlichting moet dan ook aangepast zijn aan de nodige sfeer, maar moet ook voldoende licht kunnen bieden voor verzorging, net zoals in de kamer van een ziekenhuis.

 

Het juiste licht voor patiënt en zorgverlener

Met watts ON werkten we aan een voorstel op maat waarbij dimbare profielen werden voorzien in de kamers. Dankzij een slimme sturing krijgt de hotelgast meteen de juiste sfeer in de kamer. Met een simpele druk op de knop kan het verzorgend personeel de lichtniveaus opvoeren om op die manier op een goede en vlotte manier hun werk te kunnen doen.

 

Besparen op energie

Tegelijk werd het energieverbruik van de hotelkamers gehalveerd ten opzichte van vroeger en wordt dit hotel vanaf nu ook een stuk duurzamer.

 

We hanteerden hier zoals altijd een geïntegreerde aanpak waar we goed luisteren naar de vraag van de klant én de gebruiker en pas dan handelen.

 

Heb je ook interesse in een voorstel hoe wij de verlichting van jouw project kunnen aanpakken? Neem dan zeker contact op met ons.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.