watts ON zorgt voor sfeer en beleving bij Upendi - Deinze

November 10, 2019

UPENDI uit Deinze helpt zowel werkgevers, werknemers als studenten met het uitstippelen van hun professionele loopbaan. Advies geven ze aan iedereen. Onlangs verhuisde UPENDI naar een nieuw kantoor, een oud en leegstaand herenhuis. Volgens Gina Buydaert, loopbaanadviseur en oprichtster van UPENDI, hielp watts ON uitstekend om die verhuis in goede banen te leiden. “Er was geen verlichting aanwezig, daarom deed ik een beroep op watts ON. Dat pakte fantastisch uit”, aldus Buydaert.

 

Voor UPENDI was niet enkel de functionaliteit belangrijk, maar ook de esthetiek: “Ik ontvang elke dag heel wat mensen in mijn spreekruimte of kantoor. Na jaren ervaring in mijn vakgebied weet ik hoe belangrijk het is dat die ruimtes er goed uitzien.”

 

Bij UPENDI voerde onze CEO, Lard Vanobbergen, zoals gebruikelijk ook een vrijblijvende lichtstudie uit. “Zo’n studie klinkt heel technisch, maar het is heel leuk om het resultaat ervan te zien”, zegt Buydaert. “Ik bespaar niet alleen, maar werk ook onder de juiste lichtkwaliteit. watts ON bood mij de perfecte mix, want ook met mijn vraag naar een ruimte die er goed uitziet, werd rekening gehouden. Kortom: watts ON zorgde echt voor sfeer en beleving bij UPENDI.”

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.