watts ON zorgt voor duurzame verlichting bij Cnudde N.V.

Maart 28, 2019

Tijdens de maand Maart realiseerde watts ON nieuwe ledverlichting bij gastronomisch distributeur Cnudde N.V.

 

Als een van de grootste distributeurs heeft Cnudde heel wat vuurkracht in haar arsenaal. Het is bijvoorbeeld de exclusieve verdeler voor Thermomix op de Belgische markt.

 

Verlichting plaatsen in de magazijnen en hangars van het bedrijf was dus een hele opgave.

 

Geert Van Meenen, hoofdmagazijnier bij Cnudde, vindt dat watts ON haar opdracht uitstekend heeft uitgevoerd: “De ledverlichting was dringend aan vervanging toe. Efficiënt werken is uiteraard een must, maar daarbij kunnen we vandaag het ecologisch aspect niet uit het oog verliezen. Ook daar heeft watts ON goed werk geleverd. De lichten blijven bijvoorbeeld niet branden als niemand nog in het magazijn aanwezig is. Daarnaast zijn we zeer te spreken over de brede basis en omkadering die wattsON aanbiedt.”

 

Dankzij watts ON zijn de diepvriesruimtes, magazijnen en hangars van Cnudde N.V. voorzien van de nieuwste ledverlichting en zal het bedrijf dus nog een tijdje efficiënt kunnen werken.

 

Samen met Anthony van Elektro Declercq uit Wontergem werd dit opnieuw een knappe realisatie, met een tevreden ondernemer en tevreden medewerkers als eindresultaat.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.