watts ON verlicht brillen van Frames and Faces

Maart 20, 2019

Frames and Faces is een nieuw project van opticien en optometrist Lieven De Clercq. Als zaakvoerder van Optiek Lammerant neemt De Clercq daarin heel wat ervaring mee. In maart voorzag watts ON de hippe winkel van bijpassende, strakke LED-armaturen.

 

“In een optiekwinkel is het heel belangrijk dat er goede verlichting aanwezig is”, aldus De Clercq. “Mensen die moeten brillen, hebben hun bril vaak in het alledaagse leven nodig. Het is daarbij belangrijk dat klanten in de winkel het kleurenpallet op een goede manier waarnemen, anders zorgt dat buiten voor verrassingen. Net daarom opteerden wij voor de LED-armaturen van watts ON.”

 

Alvorens de armaturen geplaatst werden, ging onze Chief Energy Officer, Lard Vanobbergen, ter plaatse om een lichtstudie uit te voeren. “De studie was heel belangrijk voor ons”, zegt zaakvoerder De Clercq. “Op die manier zijn we er zeker van dat het nodige licht op de perfecte plaats valt en onze klanten van de beste service voorzien.”

 

Heeft u een technische vraag omtrent onze toepassingen, of wenst u een plaatsbezoek met opmeting voor de opmaak van een studie, neem dan contact op met onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46 of via lard@watts-on.be.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.