watts ON houdt de regie over het juiste licht.

Februari 6, 2021

De Regie der Gebouwen is de vastgoedbeheerder van de Federale Overheid. Ze beheren meer dan 920 gebouwensites, goed voor 6,7 miljoen vierkante meter. In totaal biedt de regie ruimte voor ongeveer 70.000 federale medewerkers!

 

Eén van de doelstellingen van de Regie der Gebouwen is om zorgvuldig te waken over het welzijn, de ontplooiing en de tevredenheid van hun medewerkers. Deze doelstelling willen ze dan ook graag in de praktijk omzetten.

 

Lichtadvies op maat.

 

Van de Regie kregen we een moeilijke opdracht, zijnde het bestuderen van een mogelijke relighting van het Rijksarchief in Beveren. Een bijzonder groot complex die we quasi helemaal van nul hebben opgemeten en hebben voorzien van een studie op maat van de bestaande situatie.

 

Gericht advies

 

Ook voor gericht advies en studiewerk op maat kan u bij watts ON terecht. Het gehele project werd zorgvuldig en in detail bestudeerd, op basis van de laatste normen.

 

Hebt u zelf een vraag of wil u graag advies over licht op de werkplek of een studie op maat?

Neem dan gerust contact op via onze contactpagina, via lard@watts-on.be of neem rechtstreeks contact op met onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.