watts ON helpt wasserij Zonneschijn vlekken detecteren

December 12, 2019

De verlichting op de werkplaats van Wasserij Zonneschijn in Zulte werd door watts ON in een nieuw jasje gestoken. Wasserij Zonneschijn heeft locaties en depots op tal van locaties, maar het hoofdfiliaal is in Zulte gevestigd.

 

Oprichter Bruno De Leersnyder liet zich lovend uit over de samenwerking: “We zijn heel tevreden. Wij niet alleen, maar ook onze leveranciers staan versteld van de kwaliteit van onze nieuwe verlichting.”

 

Wasserij Zonneschijn begon in Zulte, maar heeft ook vestigingen in Gent en Kortrijk. Na de overname van nieuwkuis Colibri in 2018 kwamen daar nog een vijftal vestigingen bij. “Bij ons kan je terecht voor het totaalpakket”, zegt De Leersnyder. “Vaak specialiseren bedrijven zich ofwel in nieuwkuis, ofwel in wassen. Bij ons ligt dat anders: wij zijn zowel een wasserij, strijkerij als nieuwkuis.”

 

“We werken ook vaak voor klanten uit de horecasector”, vervolgt De Leersnyder. “Daar kwam watts ON dan bij kijken. Als we lakens wassen, is het belangrijk dat het in onze werkplaats klaar genoeg is. Op die manier kunnen we vlekken goed spotten en zelf een onberispelijke service aanbieden.

 

Als een leverancier onze werkplaats binnenwandelt, verschieten zij soms ook van de kwaliteit van onze verlichting. De relighting was dus een hele goede zaak.”

 

Wil u zelf ook een vrijblijvende audit van uw verlichting? Neem dan contact op via ons contactformulier of via lard@watts-on.be

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.