TVH Europe: lift me up, up and up!

Januari 5, 2021

TVH Europe is gekend om zijn onderdelen voor heftrucks en hoogwerkers. Omdat ze ook enorm geëngageerd zijn om hun medewerkers fantastisch te verzorgen, deden ze voor de relighting van hun werkplek beroep op Watts ON.

 

Een onderneming als TVH Europe behoeft maar weinig introductie. Met meer dan 7100 medewerkers wereldwijd en hoofdzetel in Waregem, is TVH Europe de onbetwiste nummer 1 in onderdelen voor heftrucks, hoogtewerk en andere bewegende machinerie. TVH Europe gaat er prat op om de juiste onderdelen in een recordtempo op hun bestemming te krijgen voor hun klanten. Het bedrijf heeft een totale stockagecapaciteit van ongeveer 300.000 m2 met bijna 1 miljoen onderdelen die worden gestockeerd, goed voor bijna 20.000 orders die dagelijks worden verwerkt. Indrukwekkende cijfers en dus bijgevolg ook indrukwekkende magazijnen.

 

Relighting op de werkvloer

Dit Vlaams familiebedrijf zet ook hoog in op waarden als welzijn op de werkplek, milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid en streeft daarbij steeds naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor zijn klanten. TVH Europe deed voor de relighting van de volledige plant S in Waregem, dan ook beroep op de expertise van Watts ON.

 

Lichtplan op maat

Bij de studie werd de volledige plant onder de loep genomen en werd een volledig nieuw lichtplan op maat voorgesteld. Hierbij hielden we zoals steeds in eerste plaats rekening met de medewerker en met de specifieke taken van de medewerker. Daarnaast werd met de toestellen van onze partner Luxon LED uiteraard ook ingezet op een maximale energiebesparing. De cijfers zijn indrukwekkend.

 

Lagere energiekosten én hogere productiviteit

De vervanging van bijna duizend armaturen zorgde voor een halvering van het energieverbruik en een spectaculaire stijging van de kwaliteit van de werkplek. Voor Watts ON alvast een referentie om trots op te zijn, en voor Vlaanderen een onderneming waar we trots mogen op zijn. Inzetten op beter licht is hier zoals steeds dan ook een “up-up-up” operatie. Een up voor de onderneming door de enorme energiebesparing, up voor de medewerker door een perfecte werkplek en een up voor onze natuur door te zorgen voor meer licht met minder dan de helft van de energie.

 

Benieuwd naar onze ON. aanpak?

Wil je besparen én tegelijk de productiviteit van je medewerkers verbeteren? Dan maken we toch snel een vrijblijvende afspraak voor een gratis licht-audit. Dat kan bij ons, bij u, maar ook helemaal digitaal.

 

Vul ons contactformulier in

of stuur een mailtje naar mail@watts-on.be

of bel ons gewoon op 09 380 30 99.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.