Troostwijk Photobooth: een belichte fotostudio op groot formaat

November 18, 2020

Niet elke opdracht is even evident. Toen we de specificaties doornamen voor deze case in opdracht van vakman Sven Vandemoortele van Troostwijk moesten we even slikken. Een opzet van een fotostudio in een grote industriële hal, voor het nemen van foto’s van grote tractoren en machines is immers geen alledaagse kost.

 

Onze klant Troostwijk heeft al ruim negentig jaar ervaring in het veilingambacht, met sectorspecialisten over heel Europa, 180 medewerkers en kopers van over de hele wereld. Met meer dan 3.000 veilingen per jaar proberen ze de producten van hun klanten zo goed mogelijk te verkopen. En het grootste stuk van deze verkoop gebeurt uiteraard online, via online veilingen.

 

Grote machines belichten én fotograferen

Om dit te realiseren moeten al deze producten ook gefotografeerd worden. En hierbij gaat het vaak over grote machines, tractoren, landbouwmachines, voertuigen ... Watts ON zette zijn expertise in om deze case degelijk te bestuderen, zodat deze producten correct worden verlicht en dat vooral ook de kleuren van deze producten op de foto’s correct worden weergegeven.

 

Verlichting via Luxon LED

Samen met onze fabrikant Luxon LED uit Polen hebben we hier een op maat aangepaste versie van de Ultima Double afgeleverd. Troostwijk mag zich alvast weldra aan een betere verkoop van hun producten verwachten dankzij een correct verlichte fotostudio.

 

Benieuwd naar onze ON. aanpak?

Een speciale verlichtingsopdracht voor ons in gedachten? Dan maken we toch snel een vrijblijvende afspraak voor een gratis licht-audit. Dat kan bij ons, bij u, maar ook helemaal digitaal.

 

Vul ons contactformulier in

of stuur een mailtje naar mail@watts-on.be

of bel ons gewoon op 09 380 30 99.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.