Time to ReLØAD in Brugge

September 15, 2021

LØAD in Brugge is een nieuw sportmedisch centrum, waar je onder begeleiding kunt trainen. Het is een plaats waar je terecht kan voor kine, sportkine, personal training en coaching, maar je kan er ook terecht met je fiets voor een bike fitting.

 

Duursporten

 

Bij LØAD is men echt gespecialiseerd om alles te optimaliseren in functie van je duursportprestaties. Het duo Charlotte en Mylan zijn het perfecte duo die je op een professionele manier begeleiden.

 

Gericht op topprestaties

 

Frederik Moyaert van Elektrotechniek Moyaert kwam bij watts ON terecht voor de opmaak van de lichtplannen van deze realisatie. 

 

Er werd gekozen voor een industriële look in de trainingsruimte. Het lichtplan bevat de juiste afwisseling in lichtkleuren, is uitgewerkt met lichtlijnen, aangevuld met een grote ronde armatuur die zorgt voor een link met de koepels in het gebouw en een knipoog geeft naar het logo van LØAD.

 

Licht aangepast aan de ruimte

 

De kine ruimtes zijn voorzien van dimbaar en aangepast licht voor het comfort van de patiënt. Tijdens behandelingen liggen patiënten hier immers ook vaak op hun rug en kan verlichting zorgen voor hinderlijke verblinding.

 

ReLØAD dankzij ON.

 

Ben je op zoek naar kwalitatieve verlichting op je werkplek? Aarzel dan zeker niet om met ons contact te nemen voor verlichtende antwoorden. Je kan dat doen via telefoon, per mail, maar je kan ook rechtstreeks een afspraak boeken via onze contactpagina. Tot binnenkort.

 

fotografie : Caro Vdb

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.