The Musketeers: Bier dat doet praten

Juli 9, 2019

Twintig jaar geleden richtten Stefaan Soetemans en Kristof De Roo brouwerij The Musketeers op. Ondertussen verwierven de twee naamsbekendheid in binnen- en buitenland met hun Troubadourbieren. Verschillende bieren kaapten al prijzen weg op internationale wedstrijden. In een brouwerij die jaarlijks meer dan drie miljoen flesjes produceert, kon de juiste verlichting natuurlijk niet blijven ontbreken.

 

In Sint-Gillis-Waas bouwde het bedrijf recent een nieuwe brouwerij. In de brouwerij zelf, maar ook in de kantoren, koos The Musketeers voor de aanpak van watts ON. Wij stelden in samenwerking met installateur TS Automations een lichtplan op. Wij plaatsten twee soorten verlichting: onze eigen High Bay en armaturen van Lira Lighting. Op die manier kan The Musketeers blijven groeien en haar klanten voorzien van nieuwe Troubadours. Santé!

 

Heeft u een technische vraag omtrent onze toepassingen, of wenst u een plaatsbezoek met opmeting voor de opmaak van een studie, neem dan contact op met onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46 of via lard@watts-on.be.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.