SOGA Beveren: het juiste licht op de juiste plek

Februari 20, 2021

Watts ON werkte samen met vakman Tommy Stremersch van TS Automation om de werkplaatsen, magazijnen, de buitenverlichting en het volledige kantoor van SOGA Beveren uit te rusten met de juiste verlichting.

 

Het bedrijf SOGA uit Beveren is gespecialiseerd in alle soorten wegen- en rioleringswerken. Het zorgt ook voor groen- en netheidsonderhoud langs onze wegen en voor de verwerking van alle afval die door dit soort van werken wordt gegenereerd. Het is een gezond familiebedrijf met 150 medewerkers dat tot voor kort bijna barste uit hun bedrijfsgebouwen.

 

Verlichting in alle gebouwen

Samen met vakman Tommy Stremersch van TS Automation werd voor het project van hun nieuw bedrijfsgebouw, beroep gedaan op Watts ON voor het bestuderen van de verlichting van hun nieuwe werkplek. Voor dit project werden zowel de werkplaatsen, magazijnen, de buitenverlichting als het volledige kantoor bestudeerd en voorzien van de correcte werkplekverlichting. We zorgden hierbij voor een zorgvuldig evenwicht tussen perfect licht om te werken voor de medewerkers, het budget van de bouwheer en het esthetisch design van de kantoorinrichting. Alweer geen evidente klus, maar waar een wil is, is een weg.

 

De juiste verlichting in jouw bedrijf?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis licht-audit. Dat kan bij ons, bij u, maar ook helemaal digitaal.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.