Silvertie - Gent

November 9, 2018

Nieuwe kantoren voor Silvertie in Gent

 

In de zomer van 2018 nam Silvertie uit Gent zijn intrek in hun nieuwe kantoren.

 

Op zoek naar personeel voor jouw horecazaak, feest of evenement? Met de hulp van Silver Tie stel je dé perfecte crew samen! Hun horeca- en eventmedewerkers begrijpen perfect wat jij bij je publiek wilt bereiken. Ze zijn goed opgeleid, hebben ervaring en doen hun werk met de glimlach. Via Silver Tie krijg je toegang tot een arsenaal aan jobs in de bruisende wereld van horeca & events. Een ideale bijverdienste voor hostessen, studenten en koks!

 

Silvertie koos voor de verrassende aanpak van watts ON, waarbij we een concept uitwerkten met hoge kwalitatieve LED verlichting van onze partner Lira Lighting, een speels design en dit volledig binnen het budget van deze bouwheer. Bovendien hielden we hierbij ook rekening met de beperking van een verbouwing van een bestaand pand. Samen met onze partner Veritec, realiseerden we dit resultaat.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.