Relighting zorgt voor extra rendement bij Vuylsteke-Eiffage

Juni 10, 2020

Bij Vuylsteke-Eiffage in Meulebeke werken ze tegenwoordig efficiënter, ecologischer en veiliger. Met ons concept ON. zorgden we voor een grondige relighting in het volledige opslagmagazijn en de werkplaatsen van de betonfabriek van het bedrijf.

 

Bart Bracke, CEO van Vuylsteke-Eiffage, legt uit hoe watts ON voor een positief resultaat zorgde: "Lard Vanobbergen, Chief Energy Officer bij watts ON, voerde voorafgaand een lichtstudie uit. Die lichtstudie werd toegepast op onze bedrijfssituatie, waardoor we niet zomaar met een gewone prijs-kwaliteitsvergelijking werkten."

 

Besparing en hoger rendement dankzij relighting

 

"Vanobbergen werkt met een heel grondige kennis van zaken. Op die manier besteedden we veel meer aandacht aan de selectie van het aantal en type LED-armaturen", zegt Bracke. "Daardoor bereikten we een veel grotere besparing dan bij een gewone prijsonderhandeling het geval zou zijn geweest."

 

"Een relighting zouden wij als kost begroot hebben, maar dankzij de halvering van ons energieverbruik en de rendementsverhoging op de werkvloer, werd de volledige kost op heel korte termijn teruggewonnen. Werken met watts ON werd zodoende eerder een goede investering."

 

Installatie met ondersteuning

De installatie werd door een huisinstallateur van Vuylsteke-Eiffage uitgevoerd. "Maar dat gebeurt in samenwerking met watts ON", zegt Bracke. "Ook daar waren onze mensen steeds uitstekend op de hoogte, waardoor heel vlot doorgewerkt kon worden."

 

Een correct verlichte werkplaats?

Wilt u ook een correct verlichte werkplek die u niet enkel geld bespaart maar ook een hoger rendement garandeert? Vraag de gratis ON. audit aan via onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46 of via lard@watts-on.be.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.