Perfect licht mist zijn effect niet

September 13, 2021

De speelhoek is de dienst kinderopvang van VZW Effect en wil kinderopvang bieden met bijzondere aandacht voor kansengroepen.

 

Diversiteit troef

 

De Speelhoek staat dan ook open voor alle kinderen, ongeacht cultuur, geslacht, afkomst, nationaliteit, geloof,… Het stemt opvang zoveel mogelijk af op de eigenheid van het kind. De speelhoek biedt daarnaast ook tewerkstelling voor een zeer diverse groep aan mensen.

 

 

Voor hun nieuwbouw in Kortrijk kwam het installatiebedrijf Veritec uit Kruisem dan ook te rade bij watts ON. VZW Effect wil immers een omgeving creëren voor kinderen, waar ze zich goed kunnen voelen en een plek waar het voor de medewerkers aangenaam werken en vertoeven is.

 

Een spel van vormen en kleuren

 

In iedere ruimte van de nieuwe kinderopvang werd de verlichting dan ook zorgvuldig bekeken en aangepast aan de functie van de ruimte.

 

We gingen creatief aan de slag met lijnen en vormen, maar ook met het kleur van het licht. Op die manier kunnen we bijdragen om met de verlichting de juiste atmosfeer te scheppen en de kinderen de energie te geven op plek waar ze spelen, maar ook aangepast licht waar kinderen tot rust kunnen komen.

 

Een lichtplan dat verder gaat

 

Wil je ook de verlichting van je werkplek laten bekijken met een ruimere blik? Neem dan contact met ons op. Bel ons of mail ons, of boek vandaag nog meteen een afspraak via de boekingsmodule op onze contactpagina en wij zorgen voor verlichtende antwoorden.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.