Op het juiste spoor.

Juni 11, 2021

Onze nationale spoorwegmaatschappij NMBS heeft 13 werkplaatsen over heel het land, waar treinen binnenkomen voor onderhoud en modernisering. Deze werkplaatsen zorgen er voor dat het rollend materieel steeds veilig, bedrijfszeker, comfortabel en beschikbaar is.

 

De centrale werkplaats in Mechelen is een gigantisch atelier, belast met het langetermijnonderhoud en de modernisering van de verschillende types reizigerstreinen.

 

In deze werkplaats komen treinen aan voor korte of soms lange interventies. Eén van de uitdagingen bij het reviseren of herstellen van een treinstel is dat de spanning van deze treinen tijdens onderhoud wordt afgezet, met als resultaat… een donkere werkplek.

 

De medewerker voorop.

 

NMBS wil zorg dragen voor zijn medewerkers en verzocht ons om na te denken over een professionele oplossing voor de tijdelijke verlichting van hun treinstellen.

 

Een lichtplan voor een wagon

 

Watts ON werkte een aangepast lichtplan uit en leverde samen met fabrikant Luxon LED, een plug-and-play duurzaam af, die in een mum van tijd in én uit een treinstel kan worden gemonteerd én zorgt voor een perfect verlichte werkplek.

 

Staat u ook soms voor een uitdaging op het gebied van werkplekverlichting?

 

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina, via lard@watts-on.be of contacteer rechtstreeks onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46.

 

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.