Licht op chocolade bij ChocDecor Lokeren

Februari 14, 2021

Sommige van onze klanten hebben een DNA, net zoals dat van ons. Onze klant ChocDecor is een fabrikant van heerlijke Belgische chocolade. Ze willen niet alleen de beste chocolade maken, maar hun doel is ook om bij mensen een lach op het gezicht te toveren, door hun grappige en aantrekkelijke chocoladefiguurtjes. En dat wil Watts ON ook absoluut doen.

 

Een perfect verlichte werkplek

ChocDecor is een uniek familiebedrijf dat actief is in meer dan 50 landen overal in de wereld. Ook Watts ON wil niet zomaar “lampen leveren”, maar gaat altijd voor the extra mile, door meer te doen voor het juiste licht op de werkplek. Ook wij willen die glimlach op het gezicht van alle medewerkers door te zorgen voor een perfect verlichte werkplek.

 

Gedetailleerd lichtplan

Samen met vakman Tommy Stremersch van TS Automation werkten we een lichtplan uit voor hun nieuwe magazijnen in Lokeren. Een deel van de stockage bevindt zich hier in grote pallettenrekken. Er is ook een deel magazijnruimte voor laden, lossen en verpakken van producten. Het lichtplan werd in detail afgestemd op de noden van de klant en zijn medewerkers. Het werd gerealiseerd met de Industrial LED van Luxon LED en zorgde alvast voor een eindresultaat om van te smullen.

 

Ook optimaal licht in je magazijn?

We voeren graag een vrijblijvende lichtstudie uit!

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.