Leietop!

Juni 11, 2021

Er is weinig introductie nodig voor de naam Jan De Nul. Deze internationale bouwgroep met zijn roots in Oost-Vlaanderen heeft een wereldwijde faam in bagger- en bouwwerken, op het water en op het land.

 

“People are the number one priority of Jan De Nul Group”

 

Dat kan je lezen op de site van Jan De Nul en dit zijn duidelijk geen holle woordjes.

 

In Deinze bouwt Jan De Nul de nieuwe residentie Leietop voor projectontwikkelaar Immogra.

Het project omvat sublieme villa-appartementen gelegen in het centrum van Deinze met ruime terrassen en in de nabijheid van groen, parken en water.

 

Ook werven zijn belangrijke werkplekken en dienen op een correcte manier te worden verlicht. Dat wordt vaak vergeten of nogal stiefmoederlijk behandeld, maar alvast niet door Jan De Nul.

 

Werfverlichting heeft nood aan een aparte benadering en een aangepast lichtplan. Naast veiligheid op deze werkplek, speelt de factor duurzaamheid ook een rol. Van wegwerpverlichting met een hoog verbruik, naar zuinige armaturen met een lange levensduur.

Van een duistere werfinrichting, naar een veilige, goed verlichte werkplek.

 

Watts ON voerde voor dit project het nodige studiewerk uit en leverde ook het advies met betrekking tot de juiste verlichtingstoestellen, nodig voor deze opstelling.

 

Ook te donker op jouw bouwwerf?

 

Neem dan gerust contact op via onze contactpagina, via lard@watts-on.be of rechtstreeks met onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46.

 

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.