Latem 115: een unieke coworking space in hartje Sint-Martens-Latem

Juli 17, 2020

In deze post corona periode gaan mensen meer en meer op zoek naar andere manieren van werken. In plaats van thuis alleen of ergens in een duf kantoor te werken, gaan mensen steeds vaker op zoek naar tijdelijke werkplekken en plekken dichtbij huis.

 

Latem 115 is zo een coworking space die kost noch moeite heeft gespaard om voor zijn gebruikers perfecte werkplekken te bouwen. Alles is voorzien om op een aangename en professionele manier te werken.

 

De perfecte werkplekverlichting

Het zal je wellicht niet verwonderen dat Latem 115 voor het uitwerken van de perfecte werkplekverlichting dan ook beroep deed op onze diensten.

 

Het geheel van de coworkingplekken en vergaderzalen werd uitgewerkt met strakke profielen die zorgen voor onder- en bovenlicht. De profielen zijn dimbaar en zijn eveneens voorzien van microprismatische rasters. Deze rasters zorgen ervoor dat je tijdens het werken geen last hebt van vervelende verblinding van je zicht.

 

Els Fraeye van Latem 115 getuigt: “Het samenwerken met Watts ON was bijzonder prettig. Alle voorstellen werden op onze maat uitgewerkt en met een grote expertise die ons meteen vertrouwen gaf dat we bij de juiste partij zaten voor een van de belangrijkste zaken van onze werkplekken: licht.”

 

Breng zeker eens een bezoek aan latem115.be om deze plek beter te leren kennen.

 

Wil je graag zelf ook kennis maken met onze aanpak voor jouw project? Neem dan zeker contact op.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.