In 1 sprong naar beter licht.

Mei 10, 2021

Al onze projecten zijn leuk, maar sommige projecten liggen je toch net iets nauwer aan het hart dan het andere.

De basisschool Driessprong ligt op “den dries” in Deinze en is een fijne school met een groot hart voor elk kind, ook voor onze kinderen.

Deze school ligt midden in het groen en wordt ondersteund door een dynamisch team van directie, leerkrachten en ouders. Al jaren bouwen ze samen ieder jaar aan een betere school.

Een nieuwe sportzaal

Deze keer was de sportzaal toe aan een zeer grondige renovatie.

Samen met het schoolbestuur werkte watts ON mee aan een nieuw lichtplan voor de sportzaal.

Licht voor alles.

Een sportzaal in een school wordt echt voor alles gebruikt. Zo heb je overdag veel daglicht nodig in de zaal. ’s Avonds wordt de sportzaal vaak gebruikt door sportclubs en dan heb je nood aan niet-verblindende maar performante verlichting. Ook voor het volgende schoolfeest is de sportaal “the place to be” en dan moet er wat gedimd licht zijn.

Samen met installatiebedrijf Angelo Vermeire werd dit project gerealiseerd met de performante toestellen van onze partner Luxon LED.

Sport of andere toepassingen?

Hebt u ook een project met wat speciale toepassingen? Neem dan contact op via onze contactpagina, via lard@watts-on of neem rechtstreeks contact op met onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.