Good Energy op de werkvloer bij APT International!

Februari 3, 2020

APT International is een bedrijf dat al sedert 91 actief is in de aan- en verkoop van tweedehands industriële productiemachines. APT heeft een divisie in Deinze, Machelen en in Oudenaarde.

 

Het team van APT International is een professioneel technisch team, die in eigen huis in staat is om machines om te bouwen en aan te passen naar de wensen van de klant. Met een stock van meer dan 30.000 m2 aan machines is APT dus niet zomaar een trader. APT zorgt wereldwijd voor de demontage, transport, levering en plaatsing en montage van machines, maar ook voor opleidingen.

 

Voor de werkplaats in Deinze werd watts ON ingeschakeld om de bestaande verlichting in de werkplaats onder de loupe te nemen. Na een audit ter plaatse werd een nieuwe opstelling van de verlichting bestudeerd en werd er een nieuw lichtplan ontworpen.

 

"Het resultaat is echt zeer goed" getuigt Hendrik De Keukeleire, CEO van APT International. Een kwalitatievere werkplek én een besparing op de factuur van meer dan 50%. Dat kan tellen.

 

Heb je ook interesse in een vrijblijvende meting op je werkplek? Neem dan contact op met Lard Vanobbergen op 0475 81 32 46 of via lard@watts-on.be of boek meteen een afspraak via deze link.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.