Fris en fruitig!

Mei 1, 2020

Tutty Fruity Fruit & Groenten is een speciaalzaak voor groenten en fruit, gelegen op de markt in Deinze. Gepassioneerde mensen, die met kennis van zaken iedere dag in de weer zijn om de sappigste vruchten en meest verse groenten voor hun klanten te selecteren.

 

Licht met het juiste kleur.

 

Het juiste licht op voeding is van groot belang om de producten tot hun recht te laten komen en ze er echt smakelijk te laten uitzien.

Wist u trouwens dat de verlichting van een product in een winkel, een rechtstreekse impact heeft op de verkoop?

 

Premium LED

 

Voor de uitvoering van Tutty Fruity werkten we in opdracht van installatiebedrijf Veritec. We werkten een concept uit met de premium LED kleuren van Lira Lighting. Het lichtspectrum van deze verlichting is speciaal aangepast voor het aanlichten van verse voedingsproducten.

 

Kennis van zaken.

 

Hebt u ook een project waar kennis van zaken nodig is voor een goed lichtplan? Neem dan contact op via onze contactpagina, stuur een mail naar lard@watts-on.be of neem rechtstreeks contact op met onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.