Een GRONDig lichtplan.

Februari 24, 2021

Iedereen die Simon Eggermont een beetje kent, weet dat het een bezige bij is en dat is nog zacht uitgedrukt. Simon is de zaakvoerder van Grondwerken Eggermont en van het bedrijf RE:Eggermont.

 

Waar Grondwerken Eggermont zich toelegt op afbraakwerken, grondwerken, nivellering- en omgevingswerken, zorgt RE:Eggermont voor de verwerking van bouw- en ander afval. Het gegeven circulaire economie is alvast aan Simon niet ontgaan.

 

Circulair.

 

Van afbraak en vervoer van puin tot recyclage, transport en hergebruik op een nieuwe werf. Een koud kunstje voor Simon en zijn ploeg. Het bedrijf Eggermont is de laatste jaren niet weer weg te slaan uit het straatbeeld van Deinze en omstreken met containers en blinkende grote machines.

 

Een jong, dynamisch én snel groeiend bedrijf.

 

Om hun groei te ondersteunen bouwden ze recent ook een nieuw pand, met nieuwe kantoren. Een specifieke aanpak was vereist voor de opbouw van het lichtplan. Ruim voldoende licht om makkelijk alles te sorteren, maar wel met stevige verlichtingsarmaturen die wat stof kunnen verdragen.

 

Watts ON zorgde samen met installateur Thomas Vannevel voor de uitvoering van de verlichting van de loods, de buitenomgeving en het nieuwe kantoor.

 

Ook bouwplannen?

 

Hebt u ook bouwplannen en wil u de verlichting van uw nieuwe werkplek ook graag GRONDig laten bekijken? Neem dan contact op via onze contactpagina, via lard@watts-on.be of neem rechtstreeks contact op met onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.