Ecoheating : comfort én duurzaamheid.

Augustus 27, 2021

Ecoheating uit Melle is een vaste waarde in de wereld van warmtepompen en geothermie. Met meer 10 jaar ervaring en ondertussen al meer dan 1000 installaties draaiende kunnen ze zich gerust een echte expert binnen dit domein noemen.

 

#iedereengeothermie

 

Geothermie is de meest efficiënte manier van gebouwen in de winter van warmte te voorzien, maar ook ze in de zomer van natuurlijke koeling te voorzien. Ecoheating wil daarom geothermie voor iedereen toegankelijk maken.

 

Net als watts ON gaat Ecoheating naar de ideale manier om te balanceren tussen duurzaamheid en wat is goed is voor de gebruiker, voor de bewoner van het huis.

 

Een match!

 

Wanneer Ecoheating dan ook startte met de plannen voor hun nieuwbouwproject was de match met watts ON meteen duidelijk.

 

De kantoren van Ecoheating werden voorzien van een volledig lichtplan waarbij rekening werd gehouden met het energieverbruik van de nieuwe verlichtingsinstallatie, maar waarbij comfort voor de gebruiker ook voorop werd gesteld.

 

Mag het een beetje meer zijn?

 

Er werd op de werkvlakken in de kantoren ruim voldoende licht voorzien, en met ruim voldoende bedoelen we echt wel een stuk meer dan de verplichte 500 lux op het werkvlak. Onderzoek heeft reeds ruimschoots aangetoond dat we als werkende mens meer licht nodig hebben dan alleen maar licht om te kunnen zien. We hebben ook licht nodig om te functioneren.

 

Alle verlichting werd voorzien in een neutraal witte kleur, die de alertheid van de gebruiker bevordert en werd ook voorzien van een bijkomend raster die verblinding voor de gebruiker tot een minimum herleidt.

 

Ecoheating is een echte specialist binnen zijn domein en werkt daarom ook graag samen met specialisten zoals watts ON.

 

Een knappe realisatie op een mooie zichtlocatie, waar alle partners aan dit project echt trots op mogen zijn.

 

Licht op de werkplek.

 

Wil u ook een correct en gespecialiseerd advies bij de bouw van uw nieuwe werkplek? Neem dan contact met ons op.

Dat kan per mail via lard@watts-on.be of bel met onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46. Boekt u meteen liever een afspraak, dan kan dat via de link op onze contactpagina.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.