Echte marktleiders kiezen voor goed licht.

September 3, 2021

Betonma International is een echte industry leader in de betonsector. Actief in deze markt sedert 1968 optimaliseren ze processen voor hun klanten die actief zijn in de productie van beton. 

Met de glimlach begeleiden ze hun klanten in alle nodige processen, nodig voor een feilloos productieproces, van mengers, transportsystemen tot vooruitstrevende recyclagesystemen en volledige automatisering van de processen.

 

Productief in betonproductie

 

Net als watts ON zijn ze begaan met de productiviteit en het succes van hun klanten en proberen ze hier op een deskundige manier aan bij te dragen.

 

Voor de realisatie van hun nieuwbouwproject in Erembodegem deden ze op advies van architect Lieven Tyvaert beroep op watts ON voor de uitwerking van de lichtplannen.

 

Géén oogverblindend resultaat

 

Onze berekening en uitwerking houdt zoals steeds rekening met alle parameters die betrekking hebben op een correcte werkplekverlichting, waaronder verblinding. Selectie van de juiste lichtkleur, een correcte uniformiteit, een lage verblinding en de selectie van de kwalitatieve producten van Luxon LED, dragen hier bij tot een aangename en productieve werkomgeving.

 

Licht = gezondheid

 

Wist u dat licht één van de belangrijkste factoren is op de werkplek die kan bijdragen tot een verhoogde productiviteit en een lager ziekteverzuim op de werkvloer. Wist u dat licht ook bijdraagt tot de well-being en gezondheid van uw medewerkers?

 

U misschien nog niet, maar bij Betonma International kennen ze ondertussen wel al het verschil.

 

Interesse in goed licht?

 

Hebt u bouw- of verbouwplannen op uw werkplek? Neem dan contact met ons op om u te begeleiden in uw lichtplannen. Dat kan via mail op lard@watts-on.be of neem telefonisch contact op met onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46.

 

Wil u meteen online een afspraak boeken? Dat kan via deze link.

 

Tot binnenkort.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.