BBuro Brugge, een bijzondere werkplek

Juli 12, 2021

Maak kennis met deze bijzondere werkplek in Brugge.

 

Licht op maat.

 

De bouwheer van BBuro in Brugge koos expliciet voor een aanpak waarbij de combinatie van esthetiek en gezondheid voorop werd gesteld.

 

Spek voor de bek van watts ON uiteraard en samen met ontwerper Bildt. architecten werd een volledig lichtplan op maat opgesteld.

 

Onzichtbaar.

 

Voor deze toepassing werd gebruik gemaakt van volledig maatwerk in profielen, die haast onzichtbaar tussen de bestaande beton structuren werden verwerkt.

 

Deze werkplekverlichting werd gecombineerd met bijkomende accentverlichting op de wanden die zorgde voor een bijzondere gelaagdheid van de ruimtes. 

 

Productiviteit versus esthetiek

 

Voor watts ON is het afwegen van productiviteit en gezondheid versus esthetiek geen compromis. Een goed lichtplan zorgt voor een plek waar het naast aangenaam vertoeven ook goed werken is.

 

Je eigen werkplek?

 

Heb je nog vragen over het licht op je werkplek of heb je zelf bouw- of verbouwplannen?

Neem dan tijdig contact met ons op.

 

Dat kan via onze contactpagina, via lard@watts-on.be of neem gerust telefonisch contact op met onze Chief Energy Officer op 0475 81 32 46.

 

Wil je meteen een online introductiegesprek boeken? Dat kan je hier!

 

(fotografie : Klaas Verdru)

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.