Time to turn back ON.

27/05/2020

In veel ondernemingen ging het licht een hele tijd uit, letterlijk dan. Door de huidige pandemie werden we verplicht om alles even on hold te zetten. We komen echter stilletjes aan terug uit lockdown. Dus: time to turn back ON.

 

Hoog tijd om terug op te starten en het licht terug aan te steken. Ondertussen hebben wij niet stilgezeten. We stellen u met het grootste plezier ons vernieuwde concept ‘ON.’ voor!

 

Rethink lighting

ON. zet de niet-visuele impact van licht maximaal in ten voordele van bedrijven, hun organisatie en hun mensen. De well-being en de performantie van uw medewerkers worden meer dan positief beïnvloed dankzij de perfecte werkplekverlichting. Onze industriële relighting vormt de basis voor happy people op de werkvloer, en bijgevolg ook voor uw gezond en energie-efficiënt gebouw. ON. doet u de kracht van slimme energie ervaren.

 

Meer weten? Check onze website.

Graag een gratis audit van uw werkplekverlichting? Laat ons een afspraak plannen!

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.