The perfect workspace in a box: The ON Box

27/05/2020

Dat we met onze ON aanpak inzetten op happy people op de werkvloer, dat was wellicht al duidelijk. Door een gerichte aparte aanpak, zorgvuldig studiewerk en accurate productselectie zorgen we voor het perfecte licht op je werkplek. Licht waar je niet alleen goed door kan zien, maar waar je je ook goed bij voelt.

 

Deze post-coronatijden zijn echter tijden van grote aanpassingen op diezelfde werkvloer. We hebben met z’n allen meer plaats nodig om afstand te houden en dat zijn geen evidente aanpassingen. Ieder plekje op de werkvloer dreigt te worden benut en we riskeren om nergens meer terecht te kunnen voor wat stilte en rust. Waar we vroeger nog snel even in een vergaderzaal konden duiken voor een telefoongesprek of om een uurtje te concentreren, zitten nu vaak overal mensen.

 

ON box: focus om te werken

Daarom besloten we om de ON box te realiseren. De perfecte werkplek in a box. Onze kennis van perfecte werkplekverlichting, aangevuld met kennis over akoestiek.

 

Wat kan je van onze ON box verwachten:

  • Een transparante box in meerdere formaten die je zelf kan opbouwen, terug afbreken, verplaatsen en terug opbouwen zoveel je maar wilt.
  • Een akoestisch afgesloten werkplek om te bellen, te werken, te vloggen en te bloggen, voor een teleconference call en hell yeah, waarom niet om je zoontje in te laten drummen.
  • Een werkplek voorzien van biodynamisch licht. Dat is licht dat qua kleur en lichtintensiteit mee opschuift met de kleuren van de zon. Studies hebben aangewezen dat biodynamisch licht een bijzonder positieve impact heeft op ons bioritme, op onze aandacht en op onze nachtrust.
  • Een afgesloten werkplek, maar wel voorzien van de nodige verse lucht en de nodige stekkers om je spullen op te laden.
  • Een betaalbare box, want een box die duurder is dan er zelf één bouwen, dat heeft natuurlijk ook niet veel zin.

Heb je interesse in onze ON box, kom dan binnenkort eens langs om er eentje te proberen en overtuig jezelf of bestel hem gewoon online!

 

Neem gerust contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.