Relighting? Wablief?

09/12/2017

Waarom wij precies met LED verlichting bezig zijn?

 

Wat is het nu precies dat jullie doen?

 

Ewel hermetische armaturen, waterdichte armaturen, daglichten, weet je wel? Zo die lelijke stomme verlichtingsarmaturen, die, als je goed rondkijkt, je eigenlijk op zoveel plaatsen ziet hangen.

 

Alé Lard. Jij? En waar zijn dan je dromen over innovatie, over duurzame energietechniek, jij als Climate Reality Leader, betrokken bij deze planeet, altijd bezig om zinvolle dingen te doen. Twintig jaar ervaring in de sector en dan dit? Tja.

 

Awel. Ik zal dat eens uitleggen.

 

Eigenlijk hebben wij vandaag met ons project maar één doel. Zo veel mogelijk en zo snel mogelijk op grote schaal écht energie gaan besparen. En dat doe je niet met producten die je per stuk in de markt kan zetten, maar met een product die op grote schaal vandaag nog gebruikt wordt en nodig is, en erger met een product ter vervanging van nog zoooveel oude, slecht presterende verlichtingsarmaturen. 

 

Hoeveel fabrieken, loodsen, stallen, grote oppervlaktes zijn vandaag nog uitgerust met deze slecht werkende verlichtingstoestellen, die staan te knipperen, die afschuwelijk veel energie verbruiken en daarenboven nog eens pover licht produceren, die mensen en gebruikers vandaag als zeer onaangenaam ervaren. Deze willen we gaan aanpakken en mensen gaan overtuigen om te gaan vervangen. Vervangen door hoog performante verlichtingsproducten, die aangenaam licht produceren om in te werken én die stukken minder verbruiken dan hun voorgangers. Daar gaat het voor ons om vandaag. 

 

Dus in essentie zijn we nog steeds bezig met dezelfde zaken. De ultieme zoektocht naar het juiste product die op grote schaal energie kan besparen en die steeds hetzelfde effect gaan creëren. Massa's energie gaan besparen. Op die manier ook massa's centen gaan besparen en last but not least mensen een betere omgeving bezorgen om in te leven. Eén al #goodenergy, daar gaat het nog steeds om. Het is een rode draad, die er meer dan ooit is. 

 

Bent u dus klaar voor onze aanpak? Laat u maar door ons verrassen door de impact van uw energiebesparing op zoveel fronten. Wij zijn hier alvast klaar voor, dus schakel ons in. Laat ons dit regelen voor u.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.