Met kennis van zaken

16/07/2019

Deskundig advies vereist kennis van zaken. En die kennis komt niet vanzelf.

 

De wereld van de verlichting zit sedert de komst van de LED technologie in een ware transformatie. Het correct implementeren van deze nieuwe toepassingen vereist kennis van zaken. En die kennis, die komt niet vanzelf.

 

Als watts ON blijven we dan ook in onszelf investeren onder de vorm van bijkomende trainingen.

 

Onze Chief Energy Officer heeft al sinds 1999 een diploma als elektricien op zak en is sedert 2004 opgeleid via Syntra in het beroep van verlichtingsadviseur. Sedert begin 2018 beschikt hij eveneens over een certificaat als gebruiker van de nieuwe Dialux EVO software, de software die wordt gehanteerd voor het maken van professionele lichtcalculaties, uitgereikt door KU Leuven.

 

Heel recent werd met succes opnieuw een bijkomende jaaropleiding afgerond, opnieuw aan de KU Leuven, Technologiecampus Gent, waarbij onze Chief Energy Officer zich voortaan 'specialist' mag noemen. 

 

Al diene 'stoef', alleen maar om te vertellen dat wij voor onze klanten blijven bijleren, zodat u zeker kan zijn van een professioneel en gefundeerd advies, want dat maakt vandaag het verschil.

Vrijblijvende audit?

Een goed verlichte, genormeerde werkomgeving doet wonderen. Laat hier uw gegevens na, dan komen we langs om samen te kijken hoe we een wonder voor u kunnen verlichten.